IniciNoticiesEsportsLa colla de diables de Tordera organitza per aquest diumenge la 1a...

La colla de diables de Tordera organitza per aquest diumenge la 1a Marxa “Diablesca”

Els beneficis aniran destinats al correfoc d’estiu per tal de poder organitzar una bona celebració del 30è aniversari de l’entitat

Aquest any la Colla de diables de Tordera celebra el 30è aniversari. Per aquest motiu des de l’entitat torderenca estan preparant algunes activitats. La primera serà aquest diumenge 16 d’abril, ja que la Colla ha organitzat una marxa popular que l’han anomenat “Diablesca”. La sortida es farà a les 8:30h del matí des de la pista coberta de Sant Andreu amb un recorregut de circular d’11 km pels paratges de Tordera, passant per les ermites de Sant Andreu i Sant Tou. L’Abel és membre de la Colla de Diables de Tordera.

Diables

“Un petit tastet del patrimoni natural i cultural de Tordera. És un recorregut apte per tothom”

A l’arribada hi haurà botifarrada, beguda i obsequi. La marxa té un preu de 8€ i els beneficis aniran destinats al correfoc d’estiu per tal de poder organitzar una bona celebració del 30è aniversari. A partir de les 8 del matí del mateix diumenge es podran aconseguir els tiquets de la botifarrada amb l’entrega de dorsals, beguda i obsequi. El pagament haurà de ser en efectiu. També es pot fer la preinscripció presencialment al Casal de Joves de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES