IniciNoticiesSocietatTordera té 7 piscines per cada 100 habitants

Tordera té 7 piscines per cada 100 habitants

El municipi compta amb 1.241 piscines segons dades del cadastre

Tordera és un dels pobles de Catalunya que més piscines té, segons dades del Cadastre. Amb això, són un total de 1.241 piscines les que compta el municipi, havent-hi quasi 7 piscines per cada 100 torderencs/tordereques.

En l’àmbit català, Sant Cugat, Lliçà d’Amunt, Lloret de Mar, Castelló d’Empúries i Calafell, son els municipis amb més piscines amb prop de 3.000. No obstant això, pel que fa al nombre de piscines per habitants, la classificació l’encapçalen municipis petits com Torrent, Begur i Vespella de Gaià, tots ells amb una piscina cada 2 habitants.

Tot i la sequera que afecta Catalunya, el Govern ha anunciat que aquest estiu es podran omplir les piscines municipals i comunitàries. S’inclouen aquelles piscines de comunitats de veïns, entitats esportives i d’ús col·lectiu, però queden excloses les privades de cases particulars que estiguin buides. Es preveu que d’aquí a un mes, quan es modifiqui el pla per la sequera, s’especifica en detall, quines instal·lacions es consideren d’ús comunitari i quines no.

L’actual situació d’excepcionalitat per la sequera afecta Tordera i la resta de municipis del Maresme, on actualment hi ha una reducció de 230 litres per habitant i dia per a ús domèstic, agrícola o industrial. També està prohibit l’ús d’aigua per al reg de jardins i zones verdes de caràcter públic i privat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES