IniciNoticiesEsportsEl CFTordera ja coneix el calendari del play-off d’ascens

El CFTordera ja coneix el calendari del play-off d’ascens

El primer partit serà el dia 25 de març i els torderencs iniciaran aquesta segona fase a casa contra el Roses a les 17:15h

Comença el play-off d’ascens a primera catalana. Acabada la primera fase de la segona catalana, comença el tram més bonic en aquesta categoria. 30 equips s’han classificat per lluitar en 5 grups de 6 equips per aconseguir l’ascens a la nova primera catalana. Després d’acumular els punts aconseguits a la primera fase, el Tossa, l’Artesa de Lleida, l’Argentona, el Gornal i el Sant Joan Montcada, són els líders de cadascun dels 5 grups creats. El CFTordera pertany al grup 1 juntament amb el Tossa, el Begur, el Torroella, el Blanes i el Roses. El primer partit serà el dia 25 de març i els torderencs iniciaran aquesta segona fase a casa contra el Roses a les 17:15h.

El play-off d’ascens a primera catalana està compost de 10 jornades i s’allargarà fins al primer cap de setmana de juny. El CFTordera es veurà les cares en l’última jornada contra el Blanes. A través del següent enllaç podreu consultar tots els horaris:

https://www.fcf.cat/resultats/2223/futbol-11/segona-fase-segona-catalana/ascens-1/jornada-10

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES