IniciNoticiesEsportsEls partits dels primers equips de Tordera es queden a casa aquest...

Els partits dels primers equips de Tordera es queden a casa aquest cap de setmana

Nova jornada esportiva on l’Athletic Club Tordera Parc serà l’únic aquest que jugarà a domicili, i el CFTordera descansarà a l’espera de conèixer el calendari del play-off d’ascens

Aquesta setmana tindrem dues retransmissions esportives de la jornada dels primers equips torderencs. La primera serà demà dissabte amb el partit del sènior femení del CEEB Tordera al pavelló dels Països Catalans. Les torderenques rebent la visita del Vilanova després d’haver recuperat la quarta posició a Copa Catalunya. El duel començarà a les 18h i es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i pel segon canal de Youtube.

Seguidament, tindrà lloc l’enfrontament de segona catalana masculina. El primer equip del CEEB Tordera necessitat de victòries buscarà obtenir un bon resultat contra la UE Ripoll, equip que es torba a la part baixa de la lliga. El partit serà a les 20h de la tarda.

Un altre equip que està obligat a guanyar és el CPTordera que afronta tota una final contra el cuer de la categoria, Las Rozas. L’equip madrileny és un rival directe, i sí els torderencs guanyessin estarien més a prop de la permanència a l’OK Lliga Plata Sud. Aquest enfrontament que acollirà el Parroquial a les 19:45h, el retransmetrà Ràdio Tordera i es podrà seguir en directe pel canal habitual de Youtube. En parlava l’entrenador del CPTordera, Sergio Alonso.

Sergio Las Rozas

“tenemos que ganar si o si, es un partido crucial en casa que si sacamos los 3 puntos estaremos cerca de la salvación”

En futbol sala, el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc serà l’únic conjunt que jugarà fora del municipi. Visitarà dissabte la pista del Riudellots a les 17h de la tarda. I diumenge serà la cita del Futsal Tordera que rebrà la visita a casa del Jovent de Mollet a partir de les 18:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES