IniciNoticiesCulturaTordera acollirà la Mostra de Curtmetratges dels Premis VOC

Tordera acollirà la Mostra de Curtmetratges dels Premis VOC

La finalitat és estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana

Tordera acollirà, per primera vegada, la mostra de cinema Versió Original en Català. És un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana i contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Són uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català, i incentivar la creació de nous continguts. Aquesta activitat pretén acostar els talents de l’audiovisual del nostre país a un públic jove i divers. Ho explica la portaveu d’òmnium Alt Maresme a Tordera, Montse de Diego.

Mostra VOC

“es visualitzaran 5 curtmetratges de temes d’actualitat i adreçats a un públic jove”

La sessió presencial a Tordera serà gratuïta i totes les persones assistents podran tenir accés al procés de votació del premi del públic. Les projeccions seran divendres, 24 de febrer a les 18:30h a la biblioteca. Enguany la Mostra del VOC compta amb tres sessions, que també es podran veure a través de la plataforma de Filmin.cat on estaran disponibles del 17 de febrer al 17 de març.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES