IniciNoticiesEducacióEls alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa porten el 24 de...

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa porten el 24 de febrer al Teatre Clavé ESTIU DE TERRASSES escrit per Quim Haro

De la representació teatral se’n faran dues funcions: l’una, a les 18:00h i l’altra a les 21:00h al Teatre Clavé.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa representaran el proper divendres 24 de febrer l’obra ESTIU DE TERRASSES escrita per Quim Haro. De la representació teatral se’n faran dues funcions: l’una, a les 18h i l’altra a les 21h al Teatre Clavé. Les entrades ja es poden adquirir a l’escola Brianxa. ESTIU DE TERRASSES és un text escrit per en Quim Haro, professor de l’Escola Brianxa i escriptor; a través del qual els alumnes i també el públic podrà conèixer els costums del poble durant els anys 60.

Obra Brianxa

“l’obra fa memòria quan no hi havia l’AP-7, molts turistes anaven per la N-II i feien parada a Tordera”

L’obra de teatre anirà a càrrec dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Brianxa i es podrà veure al Teatre Clavé divendres 24 de febrer en dues funcions: l’una a les 18:00h i l’altra a les 21:00h.

Les entrades es poden reservar i adquirir al centre educatiu. La representació de ESTIU DE TERRASSES és una de les activitats organitzades pel centre educatiu per recaptar fons de cara al viatge de fi d’Educació Secundària Obligatòria.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES