IniciNoticiesEsportsEn el primer trimestre esportiu del 2023 es remodelarà la gespa artificial...

En el primer trimestre esportiu del 2023 es remodelarà la gespa artificial del camp municipal i la coberta del pavelló Parroquial

Una de les millors notícies d’aquest inici de 2023, va ser que el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic (TCCSP) va desestimar el recurs especial en matèria de contractació presentada per l’empresa Ventas Internacionales, SA i, per tant, dona la raó a l’Ajuntament de Tordera amb el procés de licitació, contractació i adjudicació del procés de renovació de la gespa artificial del camp 1 del Camp Municipal d’Esports. Fet que s’esperava des del setembre de 2021, quan es va sol·licitar.

Es pretén iniciar les obres a l’inici d’aquest primer trimestre, és a dir, el febrer o març començaria la remodelació de gespa artificial del Camp Municipal, Pau Megias, regidor d’esports de Tordera ens ho detalla.

Pau Megias 1

S’estima que la duració de les obres sigui curta, per tant, tots els partits, entrenament i necessitats es cobreixin amb el segon camp del Municipal i si fos necessari, s’utilitzaria un camp d’un municipi del voltant. També, durant aquest mes de gener, es vol iniciar la remodelació dels antics vestuaris i les xarxes que envolten el Camp Municipal d’Esports.

Per altra banda, la remodelació de la coberta del Pavelló Parroquial, ja és una realitat, tot i que aquesta obra és molt més complexa, ja que es tractaria d’una remodelació que duraria uns tres mesos, temps on totes les entitats afectades hauran de desplaçar-se a altres pistes del municipi per poder entrenar i jugar els partits, Pau Megias demana suport i col·laboració de les persones afectades.

Pau Megias 2

L’ajuntament de Tordera també considera remodelar tant el paviment i les graderies del Parroquial com el terra de les diferents pistes del municipi i l’enllumenat dels diferents pavellons del municipi pròximament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES