IniciNoticiesSalutComença a caminar el Pla Local de Salut de Tordera

Comença a caminar el Pla Local de Salut de Tordera

El Pla d’acció té per finalitat definir els objectius estratègics, operacionals i les accions que es portaran a terme per al període 2022-2025.

El Ple de l’Ajuntament de Tordera va aprovar per el Pla local de Salut del municipi. La Regidoria de Sanitat va començar fa un any l’elaboració d’aquest pla que ha de permetre orientar les estratègies i accions en salut amb l’objectiu de millorar la salut i el benestar al municipi.

En una primera fase, es va realitzar una anàlisi del perfil de salut del municipi a partir de les dades objectives que ofereixen indicadors de l’àmbit sanitari. Seguidament es va obrir un procés de participació ciutadana online i també presencial mitjançant focus-grup, per tal d’elaborar el Pla d’acció. La regidora de Salut, Nàdia Cantero, n’explica l’objectiu.

Pla local salut 1

“És un pla que pretén recollir i ordenar les accions per la salut dels ciutadans del municipi”

El Pla d’acció té per finalitat definir els objectius estratègics, operacionals i les accions que es portaran a terme per al període 2022-2025. Durant les trobades amb la ciutadania es van tractar els determinants de la salut de la població sobre els quals es pot intervenir des de sectors que no són el sanitari, tal com detalla la regidora Cantero.

Pla local salut 2

Per portar a terme l’elaboració del Pla Local de Salut, subvencionat per la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament ha comptat amb el suport del grup motor del projecte, format per representants del CAP Tordera, la Corporació de Salut Maresme la Selva, l’Agència de Salut Pública i les entitats. El treball compta també amb l’assessorament d’ AmbSalut, empresa especialitzada en l’elaboració de Plans Locals de Salut arreu de Catalunya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES