IniciNoticiesEsportsEl Femení Cadet del CFTordera es troba líder de la seva lliga

El Femení Cadet del CFTordera es troba líder de la seva lliga

A més d’haver consolidat el lideratge en aquesta última jornada, el conjunt cadet és el més golejador (33 gols a favor) i el menys golejat (12 gols en contra)

A falta d’un partit per acabar la primera volta de la competició, el Femení Cadet del CFTordera presenta uns números magnífics. L’equip torderenc es troba al grup 7 del Femení Cadet de Futbol 7 on ha disputat 9 partits i ha aconseguit 7 victòries i 2 derrotes (tot i que una d’elles és per no haver jugat el partit per un tema federatiu). Amb 21 punts, el conjunt femení està líder a la classificació. L’Aida Illas, entrenadora del Femení Cadet del CFTordera, explica que va ser difícil tirar endavant l’equip aquesta temporada.

Aida femení 1

L’equip està format per 6 jugadores, però en alguns partits també compten amb les jugadores de l’equip infantil del club torderenc. A més d’haver consolidat el lideratge en aquesta última jornada disputada, el conjunt cadet és el més golejador (33 gols a favor) i el menys golejat (12 gols en contra) de la lliga. Uns números que confirmen que s’està fent una bona gestió i que les jugadores estan molt compromeses amb l’equip. Ho comenta la mateixa entrenadora.

Aida femení 2

El Femení Cadet ja no tornarà a jugar fins l’any que ve. Serà el diumenge 15 de gener del 2023 quan s’enfrontin a la Base Vilobí Club Futbol en la jornada 13 corresponen a l’últim partit de la primera volta.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES