IniciNoticiesSocietat'No te la fotis' i 'A la carretera, més respecte, menys accidents',...

‘No te la fotis’ i ‘A la carretera, més respecte, menys accidents’, les noves campanyes de conscienciació viària del Servei Català de Trànsit

L’objectiu de les campanyes son reduir els sinistres i contribuir a una mobilitat més segura

El Servei Català de Trànsit engega dues campanyes de conscienciació viària per reduir sinistres i contribuir a una mobilitat més segura. D’una banda, la campanya ‘No te la fotis’, que té per objectiu posar de manifest situacions quotidianes al volant que comporten distraccions i greus riscos per a la seguretat viària. I de l’altra, la campanya ‘A la carretera, més respecte, menys accidents’, que apel·la a tots els usuaris a posar atenció i protegir un col·lectiu especialment vulnerable com són els ciclistes.

Bona part de les situacions descrites en l’espot de la campanya es tradueixen en distraccions quan estem circulant. Les distraccions – i especialment les generades per manipular el mòbil – es mantenen com a primera causa dels accidents amb víctimes a les carreteres catalanes, per davant de la infracció d’una norma de circulació, l’errada del conductor i la velocitat inadequada. Accions com parlar pel mòbil o escriure missatges, sintonitzar la ràdio o programar el GPS són darrere del 23,5% de la sinistralitat, és a dir, d’un de cada quatre accidents amb víctimes.

La campanya es difondrà en premsa impresa i digital, televisió, cinema i xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES