IniciNoticiesEsportsEl CPTordera deixa escapar la victòria a casa davant el CPManlleu

El CPTordera deixa escapar la victòria a casa davant el CPManlleu

Els de Sergio Alonso van ser superiors en alguns trams de partit, i a més, van desaprofitar dues faltes directes i un penal

El primer equip del CPTordera suma només un punt en el partit corresponent a la segona jornada de lliga a l’OK Lliga Plata Sud. El CPManlleu va visitar ahir al vespre el Parroquial en una nit freda on cap dels dos equips va marxar satisfet amb el resultat. A la primera part, el Manlleu va ser més superior, ja que al Tordera va costar-li entrar en el partit sobretot per la pressió alta generada pels jugadors osonencs. Tot i això, van ser els locals qui van veure la recompensa. Eloi Matas va fer pujar al marcador des del punt de penal el primer gol. Al descans es va arribar amb aquest 1 a 0. A la represa, el CPTordera va fer un pas endavant en intensitat i va portar el domini del partit, però això no va ser suficient per impedir que els rivals fessin l’empat. Quan millor estava el Tordera, el Manlleu va fer l’1-1 i el marcador ja no es mouria. El CPTordera que va deixar escapar la victòria tenint en compte que a casa va desaprofitar dues faltes directes i un penal. Escoltem Sergio Alonso després del partit.

El CPTordera amb aquest empat es manté vuitè a la classificació amb 6 punts. Dissabte el conjunt torderenc es desplaçarà fins a Madrid per disputar la setena jornada de lliga contra Las Rozas.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.