IniciNoticiesSocietatCanvis al servei de la Línia R1 de Rodalies per obres a...

Canvis al servei de la Línia R1 de Rodalies per obres a l’Estació de Blanes

Rodalies informa que a partir d’aquest dissabte, durant els caps de setmana, es modificarà el servei de la línia R1 al tram Malgrat, Blanes, Tordera i Maçanet Massanes.

A partir del proper cap de setmana i fins al 20 de novembre hi haurà modificacions del servei de la línia R1 al tram comprès entre Malgrat de Mar i Maçanet-Massanes, a causa d’unes obres a la infraestructura de l’Estació de Tren de Blanes.

Les afectacions en la circulació dels serveis diaris tindran lloc durant tots els caps de setmana compresos entre avui divendres i el cap de setmana, el darrer del mes d’octubre, i fins al diumenge 20 de novembre.

Durant tots aquests caps de setmana hi haurà modificacions en el servei d’alguns trens que passen per Blanes, especialment a primera i última hora del divendres, dissabte i diumenge.

Els treballs a l’estació de tren de Blanes s’executen en el marc del pla de millora anomenat ‘Transformem Rodalies’. Tota la informació sobre aquestes modificacions del servei es comuniquen a través de megafonia en estacions i a l’interior dels trens, així com a pantalles i teleindicadors.

Tota la informació i els horaris del servei de trens de rodalies es poden consultar als webs www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com, així com al telèfon d’informació 900 41 00 41, a l’App Rodalies de Catalunya i a les xarxes socials Rodalies i Renfe.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES