IniciNoticiesEsportsAquest dissabte es realitzarà una nova sessió d’iniciació a la marxa nòrdica

Aquest dissabte es realitzarà una nova sessió d’iniciació a la marxa nòrdica

Un esport saludable d’origen nòrdic, que a poc a poc s’està introduint a Catalunya. A Tordera, a més, s’aprofiten els circuits marcats dins del projecte “Tordera en ruta”

Des de la regidoria d’esports de l’ajuntament amb el suport de la federació internacional de marxa nòrdica, organitzaran aquest dissabte 29 d’octubre una nova trobada de marxa nòrdica. Una activitat d’iniciació adreçada a totes les edats, ja que la tècnica que s’utilitza amb els bastons és senzilla. L’instructor oficial que portarà a terme la sessió, en Raül Meroño, detalla que ensenyaran als participants i quins llocs visitaran.  

Raul Meroño 1

“Els que vinguin els hi farem un tastet de la tècnica per intentar incorporar els bastons. Anirem a veure l’ermita de Sant Tou i l’estany de Can Torrent”

El mateix instructor convida a tothom a participar perquè recorda que és un esport molt saludable i que ajuda a agafar bons hàbits.

Raul Meroño 2

Se sortirà a les 9:00h del matí des del Parc de la Sardana amb una distància d’uns 10kms aproximadament. Aprofitaran els circuits marcats dins del projecte “Tordera en ruta”. En Raül Meroño es mostra content de poder continuar fomentant aquest esport al nostre municipi.

Raul Meroño 3

Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia posant-vos en contacte a través de l’adreça de correu electrònic nordicwalkingmes@gmail.com.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES