IniciNoticiesEntitatsÒmnium organitza una campanya de recollida documental sobre el tancament de l’estació...

Òmnium organitza una campanya de recollida documental sobre el tancament de l’estació de Renfe dels anys 80

Per a aportar informació, es pot contactar amb Òmnium Alt Maresme els divendres de 19:00h a 20h del vespre a l’Hospital de Pobres.

Òmnium Cultural de l’Alt Maresme ha començat una campanya de recull fotogràfic, documents i testimoniatge sobre les manifestacions que hi va haver a finals de la dècada dels 80, contra el tancament de l’estació de Renfe a Tordera. Aquesta campanya forma part del projecte (re)volta que té la finalitat de cohesió social. Ho explica la portaveu d’Omnium a Tordera, Montse de Diego.

Revolta 1

L’entitat està organitzant una exposició sobre els fets d’ara fa 40 anys i, per això, demana l’ajuda als ciutadans per recollir informació de valor històric. Sota el títol de “Documentem la (re)volta!”, Òmnium espera la col·laboració ciutadana ja sigui a través d’arxius fotogràfics, retalls de premsa o testimonis orals.

Revolta 2

“volem posar en valor aquesta mobilització que es va produir al poble recollint fotos i informació sobre l’esdeveniment”

Per a aportar informació, es pot contactar amb Òmnium Alt  Maresme els divendres de 19:00h a 20:00h del vespre a l’Hospital de Pobres. Hi són des del 21 d’octubre i fins al 16 de desembre. També es pot contactar amb ells a través del correu altmaresme@omnium.cat o a les xarxes socials.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.