IniciAppRàdio Tordera participa en una jornada formativa i de debat sobre...

Ràdio Tordera participa en una jornada formativa i de debat sobre “Com informar de l’extrema dreta des dels mitjans locals?”

El director de Ràdio Tordera, Albert Sabater va exposar als ponents els dubtes que tenen els mitjans locals sobre com s’han de tractar aquestes forces polítiques

Com haurien de tractar els mitjans de comunicació locals els partits que fomenten valors antidemocràtics sense convertir-se en altaveu del discurs de l’odi, la xenofòbia i el racisme? Aquesta és una pregunta recurrent a moltes redaccions des de fa temps, però a hores d’ara, i amb unes eleccions municipals d’aquí uns mesos, la reflexió es fa més necessària que mai. I sobretot en els mitjans de comunicació, públics i privats, a nivell local. El Col·legi de Periodistes i la Federació de Mitjans de Comunicació Local de Catalunya (FMCLCat) van organitzar ahir una jornada per exposar la visió dels professionals sobre aquest tema. Entre els ponents a la jornada hi va participar el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater qui, entre d’altres, va compartir que “el públic de tots els mitjans els interessa i els preocupa la ultradreta. Per tant, cal parlar de Vox, sempre i quan la seva presència sigui contextualitzada.

Des del Col·legi de Periodistes de Catalunya s’han fet diferents sessions per donar pautes i aconseguir el repte de cobrir les forces polítiques que posen en dubte o ataquen obertament els valors democràtics, sense blanquejar els seus discursos.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES