IniciNoticiesEntitatsAquest dissabte el Cercle d'Història de Tordera presenta un nou conte anomenat...

Aquest dissabte el Cercle d’Història de Tordera presenta un nou conte anomenat “La pedra del drac” a la Fira del Conte

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Joan Carles Barrera, president del Cercle d’Història de Tordera, per assabentar-nos totes les novetats de l’entitat i repassar la història del cercle en el seu 20è aniversari.

El Cercle d’Història de Tordera publica anualment un llibre dedicat a la història del municipi. Enguany, l’entitat prepara el volum número 8 del llibre Tordera, història d’un poble amb una nova perspectiva. D’altra banda, l’entitat ha innovat creant nous contes amb històries i faules al voltant del poble. A més, el president ens ha anunciat que presentaran un nou conte anomenat La pedra del drac, i ho faran a la Fira del Conte d’aquest dissabte 22 d’octubre. Així ens ho ha anunciat el president i autor de l’obra, Joan Carles Barrera.

Joan Carles Barrera

Altrament, el Cercle d’Història de Tordera és preparar per col·laborar a la fira medieval organitzada per l’Associació d’Artesans el pròxim 5 de novembre. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

1 COMENTARI

  1. Hola, voldria saber com em puc posar en contacte amb el Cercle d`història de Tordera, ja sigui un telèfon o una adreça electrònica. Gràcies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES