IniciNoticiesEsportsCap de setmana rodó pel CFTordera, l’Athletic Club Tordera Parc i el...

Cap de setmana rodó pel CFTordera, l’Athletic Club Tordera Parc i el sènior masculí del CEEB Tordera

Els primers equips torderencs han aconseguit les victòries en aquesta nova jornada esportiva

El sènior masculí del CEEB Tordera obria dissabte la jornada esportiva al pavelló dels Països Catalans. Necessitava retrobar-se amb la victòria i ho va aconseguir contra el CB Tona. El rival va sortir marcant el ritme del partit, però els torderencs van remuntar amb un molt bon segon quart (24-9). Un quart que va ser clau per decantar la balança a favor dels torderencs al final del partit (89 a 74).   

Segona victòria consecutiva del primer equip del CFTordera al camp del Quart UE (0-2). Partit molt intens que els torderencs van saber lluitar fins al final gràcies a una bona feina en defensa i als gols de Gio Ferinu i Oscar Luque. En els últims compassos de partit, Nil Victoria va ser expulsat juntament amb un altre jugador del Quart. Finalment els dos conjunts van acabar amb 8 jugadors sobre el terreny de joc entre expulsats i lesionats. Tres punts més que situen al CFTordera en cinquena posició a la segona catalana de futbol.

Primera derrota del CEEB Tordera Uni Girona a casa contra l’AB Premià (49-54). Les torderenques, amb un bon inici de partit, van arribar al descans per davant en el marcador. El duel es va decidir per petits detalls en els dos últims quarts on es van veure superades per les rivals. El sènior femení porta tres victòries i una derrota a Copa Catalunya.

El conjunt sènior de l’Athletic Club Tordera Parc encetava aquest cap de setmana la primera fase a la Copa Girona de futbol sala. L’equip torderenc dins del Grup A va estrenar-se a la competició amb victòria davant el FS Hostalriquenc A (9-4).

A més, destacar la victòria del CF Torderenc a domicili contra el S’agaró (2-5) i la derrota  per la mínima del Sant Andreu-Veterans CFTordera a casa contra el Vet. Sporting Vidrerenca (0-1).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES