IniciNoticiesEsportsEls Maduixots participaran per primera vegada en el concurs de castells a...

Els Maduixots participaran per primera vegada en el concurs de castells a la Tàrraco Arena

Més de 200 persones aniran a Tarragona a fer pinya amb la colla

La colla castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, els Maduixots, fan història en classificar-se per primer cop en el Concurs de Castells de Tarragona. La jornada tindrà lloc aquest dissabte 1 d’octubre a la Tàrraco Arena Plaça. En Marc Ruiz, president dels Maduixots, expressa que volen gaudir d’aquest escenari immillorable.

Maduixots 1

“Serà espectacular perquè és la primera vegada en aquest marc, anem a disfrutar”

El Concurs de Castells de Tarragona es divideix en tres sessions: una a Torredembarra i dues a Tarragona. Les colles castelleres passen de sessió segons la puntuació obtinguda amb els castells realitzats. En la darrera edició celebrada, la del 2018, els Maduixots van participar en la sessió de Torredembarra quedant en tercera posició després de descarregar un 5d7 i un 7d7, i de carregar un 2d7. Enguany, els Maduixots han passat a la primera sessió de Tarragona. El president dels Maduixots explica quins castells volen mostrar.

Maduixots 2

Des dels Maduixots van fer una crida a totes les entitats i associacions de l’Alt Maresme i la Selva Marítima perquè s’apuntessin a fer pinya amb ells. Una crida que ha aplegat a més de 200 persones. En Marc Ruiz comenta que és la primera vegada a la història de la colla que hi haurà tanta gent fent pinya amb els Maduixots.

Maduixots 3

La jornada des de la Tàrraco Arena es podrà seguir en directe per televisió a través de la Xarxa de Televisions Locals.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES