IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els equips sènior del CEEB Tordera juguen a...

Aquest cap de setmana els equips sènior del CEEB Tordera juguen a casa

Ja tornem a tenir aquí una nova jornada esportiva pels primers equips torderencs. Després d’escapar-se la victòria a la primera jornada de lliga, el sènior masculí del CEEB Tordera jugarà al pavelló dels Països Catalans en el que serà l’estrena a casa d’aquest projecte. Rebran la visita del Prisco-L’Escala a les 17:30h.

A les 19:30h en el mateix escenari, serà el torn del sènior femení de Copa Catalunya femenina que afrontarà la segona jornada de la fase regular reben la visita del Draft Gramanet A amb el repte de repetir la bona versió de joc mostrada en el primer partit. Aquest enfrontament es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube i també per Ràdio Tordera.

Després de la derrota agredolça a casa en l’inici de la segona catalana, el CFTordera intentarà sumar el primer triomf del curs en aquesta primera sortida de la temporada. Visiten diumenge el camp del Calonge, a partir de les 17:00h en directe a través de Ràdio i també via Youtube.

A més, aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a la lliga grup “A” de futbol d’empreses. El Sant Andreu-Veterans CFTordera després de proclamar-se campió de lliga la temporada passada, dissabte s’estrenarà a casa on intentarà començar amb peu aquest nou curs esportiu contra Aeroport Girona Est. L’enfrontament serà a les 16:00. Per la seva banda, el CF Torderenc es desplaçarà fins a Vidreres per jugar la primera jornada de lliga contra Vet. Sporting Vidrerenca a les 17:00.

I per últim, el primer equip del Club Patí Tordera disputarà dissabte 1 d’octubre el darrer partit de copa catalana plata contra el CHMataró. Aquest derbi maresmenc serà a les 20:30h al Jaume Parera de Mataró. Els torderencs, després de guanyar al Cerdanyola CH i al Club Patí Taradell, són líders de grup i s’ho jugaran tot per no perdre la primera plaça.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES