IniciNoticiesSocietatSant Daniel celebra 2 dies de Festa Major aquest cap de setmana

Sant Daniel celebra 2 dies de Festa Major aquest cap de setmana

La majoria d’actes es concentren per dissabte 13 d’agost. A les 9h del matí comença el dia amb esmorzar col·lectiu on els assistents poden portar els seus entrepans.

La urbanització de Sant Daniel recupera la Festa Major. Serà la 4ª edició d’una celebració que ha pres el format de festivitat amb actes durant dos dies seguits. Serà aquest divendres 12 i dissabte 13 d’agost. El president de l’Associació de veïns de Sant Daniel, Jesús Saltó, explica l’origen de la festa.

Festes Sant Daniel 1

“L’associació es va fundar el 2017: el desembre”

Serà a les 22h de la nit amb un concert a càrrec de Miliu Calabuch tocant rumba catalana per a tots els assistents. Entrada gratuïta al carrer migjorn entre Bonavista i Garbí de Sant Daniel.

La majoria d’actes es concentren per dissabte 13 d’agost. A les 9:00h del matí comença el dia amb esmorzar col·lectiu on els assistents poden portar els seus entrepans. A partir de les 10:00h, campionat de petanca amb premi per l’equip guanyador. Serà una competició que estrenarà les pistes de petanca a la urbanització. A les 11:00h, la Fundació Clavé organitza, en col·laboració amb l’associació de veïns, l’activitat ”Va d’ous”. Dirigit als nens entre 6 i 10 anys. Pels menors de 6 anys s’organitza, a la mateixa hora, una activitat de dibuix.

De cares a les 17:00h de la tarda inflables d’aigua. A les 21:00h, sopar a la fresca. Saltó explica el menú del sopar.

Festes Sant Daniel 2

Per sopar cal comprar el tiquet prèviament. A partir de les 22:30h, acabarà la festa amb música en viu i ball a càrrec de Paco La Voz i Bertran’s show. Posteriorment música amb DJ Goyi.

Per a més informació o contactar amb l’associació, es pot enviar un correu electrònic a aavvresidencialsantdaniel@gmail.com.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES