IniciNoticiesEntitatsNiàgara Parc no celebrarà la Festa Major del veïnat

Niàgara Parc no celebrarà la Festa Major del veïnat

El veïnat de Niàgara Parc de Tordera no celebrarà la Festa Major. Malgrat que molts veïnats i urbanitzacions torderenques han recuperat la festa un cop passada la pandèmia, des de Niàgara s’ha confirmat ja que s’anul·la la celebració d’enguany. El motiu principal és la falta d’organització i de voluntaris per ajudar a preparar-la. La festa se celebrava, antigament, el 13, 14 i 15 d’agost.

Isabel Borràs, presidenta de l’Associació de Niàgara Parc, n’argumenta els motius.

Festes Niagara 1

“el tema de la pandèmia ens ha deixat aturats a tots”

Des d’abans de la pandèmia que no es pot celebrar la festivitat. L’última edició va ser el 2019 amb festa de l’espuma, partit de futbol i arrossada popular, entre d’altres.

Tot i així, l’Associació de Veïns sí que va poder celebrar un acte ara fa unes setmanes. Jocs tradicionals anomenats “Va d’Ous” organitzats pel Teatre Clavé de Tordera. El mateix dia es va estrenat un nou parc infantil a Niàgara. Ho explica Isabel Borràs.

Festes Niagara 2

L’Associació de Veïns compta amb alguns socis però no tenen ingressos, més enllà de la subvenció que els dona l’Ajuntament. Des d’allà demanen la participació de veïns i veïnes per poder organitzar activitats.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES