IniciNoticiesSalutEl CAP organitza aquest dimecres un taller de lactància al Parc de...

El CAP organitza aquest dimecres un taller de lactància al Parc de la Sardana

L’activitat començarà a les 12:30h del matí. A més de les participants habituals del Taller de Lactància, també està obert a tothom qui ho desitgi i tingui inquietuds.

A Catalunya, com a molts països europeus, se celebra la Setmana Mundial de la Lactància Materna. El seu objectiu és promoure l’alletament matern i donar eines per afavorir-ne el manteniment entre les mares. La campanya reivindica diverses accions, com ara ampliar la baixa per maternitat a sis mesos i, en cas que no sigui possible, compensar-ho amb d’altres formes de llicència que permetin la continuïtat de la lactància.

És per això que des de Tordera, la Comissió de Lactància Materna del CAP organitzen setmanalment cada dimecres el Taller de Lactància. Per celebrar i visibilitzar la Setmana Mundial de Lactància, aquest dimecres 3 d’agost organitzen un Taller de Lactància al Parc de la Sardana. La infermera en pediatria, Anna Pol, explica què s’hi durà a terme.

Taller lactància

“És una alletada conjunta, tots al parc”

L’activitat començarà a les 12:30h del matí. A més de les participants habituals del Taller de Lactància, també està obert a tothom qui ho desitgi i tingui inquietuds. La lactància materna és la forma biològica i natural d’alimentar els nadons. Influeix de manera positiva, tant biològicament com emocionalment, en la salut de la mare i de l’infant. Els beneficis de l’alletament matern per a la mare i per al nadó són molts, no tan sols de caràcter físic, sinó també de tipus psicològic i emocional.

1 COMENTARI

  1. Al Parc de la Sardana? No hi ha un lloc mes adient per atendre

    aquestes mares? Vergonya!. Pq no hi celebren els plens d’ajuntament al parc de la sardana!

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES