IniciNoticiesSalutLa Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació organitza la sessió “Dol...

La Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació organitza la sessió “Dol per suïcidi”

Des de la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació, s’ha organitzat una sessió titulada “Dol per suïcidi”. La sessió va dirigida a professionals de la Corporació i als ciutadans del territori de l’Alt Maresme i Selva Marítima que hi vulguin assistir.

Els objectius de l’acte són sensibilitzar als professionals i als ciutadans en el tema del suïcidi, ja que actualment és un tema tabú a la nostra societat. Per altra banda, es vol explicar les característiques que presenta el dol per suïcidi, així com els factors de risc que comporta. També es pretén ensenyar els recursos actuals d’acompanyament al dol per suïcidi.

La xerrada serà a càrrec d’Andrea Millet i Esther Berloso, psicòlogues de l’Associació Mans – Amigues de la fundació Hospital de Mataró.

La sessió se celebrarà dijous 28 d’abril a les 18:00h i tindrà una durada aproximada d’1 h i 15 minuts. Es podrà seguir presencialment a la Sala d’Actes de l’Hospital de Calella o en format online a través de la plataforma Zoom.

Totes aquelles persones que vulguin assistir-hi, s’han d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a rrhhd@salutms.cat, indicant nom, cognom, DNI i correu electrònic de contacte, així com indicar si s’assistirà a la sessió de manera presencial o en format online.

La sessió està patrocinada per la Funerària Cabré i Junqueras.

ÚLTIMES NOTÍCIES