IniciNoticiesEducacióOberta la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars,...

Oberta la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars, llicències digitals i material escolar per al curs vinent

L’Ajuntament de Tordera ha obert la convocatòria d’ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres escolars, llicències digitals i material escolar adreçada a alumnes empadronats a Tordera per al curs 2022-23. Fins el dia 31 de maig de 2023 romandrà oberta la convocatòria que està adreçada als alumnes de P3, P4 i P5, educació primària i educació secundària obligatòria empadronats al municipi.

La presentació de sol·licituds es pot realitzar d’una d’aquestes dues formes:

Forma prioritària i preferent de manera telemàtica mitjançant el tràmit de la Seu electrònica de l’Ajuntament, adjuntant l’imprès normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent, especificada a la convocatòria.

Excepcionalment, i prèvia justificació fonamentada, es podran presentar sol·licituds de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al de l’Ajuntament, amb cita prèvia trucant al 937 64 37 17. Adreça: Plaça Església, 2, 08490 Tordera.

La sol·licitud es formalitzarà mitjançant l’imprès normalitzat, que es podrà sol·licitar al Departament de Serveis Socials o bé descarregar-lo. La regidora de serveis socials, Toñi Garcia apunta que la demanda d’aquest ajuts és alt a Tordera i assegura que intentaran agilitzar el procediment per tal que les famílies coneguin la resolució com abans possible,

Toñi ajuts llibres

Properament des de serveis socials s’organitzaran sessions grupals informatives on s’explicarà com complimentar la sol·licitud i s’aclariran dubtes respecte la documentació a presentar.

ÚLTIMES NOTÍCIES