IniciNoticiesEducacióLa Regidoria d'Ensenyament presenta el Catàleg d'activitats educatives de Tordera

La Regidoria d’Ensenyament presenta el Catàleg d’activitats educatives de Tordera

Coincidint amb la preinscripció escolar, la Regidoria d’Ensenyament posa a l’abast de la ciutadania el catàleg d’activitats educatives  del municipi, una eina que neix com a resultat de les comissions realitzades en el pla estratègic Tordera Educa i que ha aplegat els diferents agents socials implicats en l’acció educativa al municipi.

El propòsit d’aquest catàleg d’activitats educatives és agrupar tota l’oferta educativa no formal de Tordera, per tal de donar-la a conèixer a la ciutadania, de forma conjunta i ordenada. Alhora, aquest recurs vol ser una eina de comunicació entre tots els agents comunitaris del municipi, per tal de facilitar la coneixença mútua i explorar vies de col·laboració entre ells i elles. Pau Megias és regidor d’ensenyament.

Catàleg educatiu

El catàleg es pot consultar a través de les escoles i instituts del municipi i a través de tordera.cat. La Regidoria d’Ensenyament va liderar el pla estratègic  Tordera Educa l’abril del 2021 d’acord amb tots els agents socioeducatius del municipi.  Des d’aleshores, les comissions de treball s’han reunit de manera periòdica per definir i consolidar  la xarxa socioeducativa de Tordera, amb l’objectiu d’incrementar les oportunitats d’aprenentatge en totes les etapes de la vida, enfortir la cohesió social, l’arrelament al municipi i la innovació pedagògica.

ÚLTIMES NOTÍCIES