IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el CEEB Tordera femení inicia el play-off de permanència a...

Aquest dissabte el CEEB Tordera femení inicia el play-off de permanència a Copa Catalunya

Després de realitzar una de les millors temporades de la seva història a la màxima categoria catalana femenina de bàsquet, el CEEB Tordera femení començarà a disputar el play-off de permanència aquest dissabte. Segons les bases de competició decretades per la FCBQ des de l’inici de la temporada, pràcticament no hi havia marge de classificació per cap dels equips i per tant, ho et jugaves pujar o havies de lluitar per no perdre la categoria. El torderenc Marc Muñoz, director esportiu i segon entrenador del sènior femení, en declaracions a l’Ona Maresme apuntava aquestes condicions injustes segons el parer de club.

Muñoz permanencia 1

Muñoz descrivia com havia anat aquest primer tram de curs en una plantilla totalment renovada i amb força jugadores que fins i tot debutaven a Copa Catalunya.

Muñoz permanencia 2

L’objectiu per aquesta segona fase de curs és clar, mantenir la categoria i de nou fer gaudir el públic de bon joc en moltes de les tardes al pavelló dels Països Catalans. Granollers 1, Cornellà i Joventut les Corts son els propers rivals de les torderenques. En Marc Muñoz analitzava el grup.

Muñoz permanencia 3

El primer partit serà aquest mateix dissabte a la pista del Granollers a les 17:45. Tots els enfrontaments es podran seguir en directe a través de Ràdio Tordera i Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES