IniciNoticiesSocietatMor una dona de Tordera en un accident provocat per un...

Mor una dona de Tordera en un accident provocat per un conductor que multiplicava per quatre la taxa d’alcoholèmia

Detingut el conductor d’una furgoneta que aquest dimarts a la tarda va provocar un accident mortal a Sant Feliu de Buixalleu, a la Selva. Ell també va quedar ferit i, un cop a l’hospital, van comprovar que multiplicava per quatre la taxa d’alcoholèmia.

Es tracta d’un conductor novell, de 38 anys, que circulava per la carretera Gi-553. L’accident va tenir lloc passades les quatre de la tarda al quilòmetre 6 de la via, en un tram recte. 

En avançar un camió, va perdre el control del seu vehicle, va envair el carril contrari i va xocar frontalment contra una altra furgoneta. La conduïa una dona de 46 anys, veïna de Tordera, que va morir a causa de l’impacte.

L’home va ser traslladat amb ferides lleus a l’Hospital Trueta de Girona. Un cop van comprovar que multiplicava per quatre la taxa permesa, els Mossos d’Esquadra el van detenir acusat d’un delicte d’homicidi imprudent i un altre contra la seguretat viària. En les pròximes hores passarà a disposició judicial. Amb aquesta són 27 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES