IniciNoticiesSocietatTordera ja acull 7 ucraïnesos i ucraïneses provinents de la guerra

Tordera ja acull 7 ucraïnesos i ucraïneses provinents de la guerra

L’Ajuntament de Tordera posa a l’abast de les persones refugiades els serveis municipals d’atenció ciutadana per a poder assessorar i tramitar informació sobre asil, refugi i acolliment i acompanyament psicològic. Fins avui són 7 les persones arribades al nostre poble i que han estat acollides pels familiars ucraïnesos que viuen a Tordera. 

L’Ajuntament de Tordera, a través del departament d’Intervenció i Tresoreria posa en marxa un compte municipal per poder fer les aportacions d’una forma segura i directe:

  • Compte: 2100 0143 29 0200265099
  • IBAN: ES32 2100 0143 2902 0026 5099

Les recaptació d’aquest compte municipal es destinarà íntegrament a les ONG d’ajuda humanitària a la zona de conflicte. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que la guerra ens afecta i que no podem girar-hi l’esquena.

Alcalde efectes guerra

La  Generalitat de Catalunya ha establert un pla de resposta dirigit tant a les persones ucraïneses que ja han arribat a Catalunya com a catalans que es troben al país i volen sortir-ne: Es pot trucar al telèfon 012 o escriure al formulari d’Immigració i refugi.

ÚLTIMES NOTÍCIES