IniciApp24 grups classe confinats entre infantil i primària a Tordera

24 grups classe confinats entre infantil i primària a Tordera

Els centres educatius de Tordera afronten un inici de trimestre complicat marcat pels nombrosos contagis que s’estan donant a les aules després de les vacances de Nadal. En els últims 10 dies s’han detectat 356 positius i s’han hagut d’aïllar a un total de 450 alumnes de diferents escoles. Aquestes són les dades que reporta el departament d’educació.

On hi ha una major afectació és a l’Escola La Roureda amb 95 positius detectats en els darrers 10 dies i 240 alumnes confinats. La segueix l’escola Ignasi Iglesias amb 63 positius i 64 en aïllament.

A l’Escola Brianxa s’han detectat 57 positius i guarden quarantena 32 alumnes i a l’Institut Lluís Companys hi trobem 52 positius i 38 alumnes confinats, segons el portal Escoles Segures amb dades que reporten els centres.

A l’escola Vedruna, ara mateix hi ha 33 positius i 27 persones en aïllament i a l’escola Serra de Miralles tenen 32 positius i 19 alumnes confinats.

L’escola bressol petits vedruna i la llar d’infants Niu trobem 2 positius i 2 nens confinats en els dos centres. 

Finalment, a l’institut Tordària la incidència és de  17 positius i 13 en aïllament i a l’escola d’Hortsavinya en els darrers 10 dies han detectat 3 positius i tenen 14 persones confinades. El regidor d’ensenyament, Pau Megias assegura que actualment hi ha 24 grups classe confinats entre infantil i primària que segueixen els curs via telemàtica.

Pau aules confinades 1

Megias reclama que el departament d’educació posi més mesures per facilitar la feina a les escoles que es troben sobrecarregades.

Pau aules confinades 2

La setmana passada es va tornar a actualitzar el protocol a les aules. Els alumnes només es faran un test a la setmana, encara que apareguin nous positius, i s’allarga fins a set dies el termini per fer-los.

A tot Catalunya ara mateix hi ha 120.000 alumnes confinats.

ÚLTIMES NOTÍCIES