IniciAppEl nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la...

El nombre de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 89 persones

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 89 persones, 4 més que el dijous 20 de gener. Actualment hi ha 42 pacients ingressats a l’Hospital de Calella, entre els quals estan contemplats també els pacients d’hospitalització sociosanitària, 23 a l’Hospital de Blanes, 6 a l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, i 18 a l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes.

 Tenint en compte l’últim recompte (20/01), a l’Hospital de Calella s’han registrat 23 ingressos, 12 altes, 2 de les quals són pacients que ja han negativitzat però continuen ingressats al centre. També s’han comptabilitzat 3 defuncions.

 A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (20/01), s’han comptabilitzat 9 nous ingressos i s’han registrat 7 altes, 1 de les quals és un pacient que ja ha negativitzat però continua ingressat al centre.

 A l’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar, respecte a l’últim recompte (20/01), 3 dels pacients positius ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat.

 A l’Hospital Asil Sant Jaume de Blanes, respecte a l’últim recompte (20/01), s’han registrat 8 nous casos i 11 dels pacients positius que hi havia ja han negativitzat després de l’última prova diagnòstica que se’ls hi ha realitzat.

 Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 94 professionals positius i en aïllament per la Covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES