IniciAppTordera i Consell Comarcal organitzaran unes Jornades d’Orientació Acadèmica pels joves

Tordera i Consell Comarcal organitzaran unes Jornades d’Orientació Acadèmica pels joves

L’Ajuntament de Tordera segueix apostant per l’orientació acadèmica dels joves. Davant la greu situació que hi ha Espanya, essent el país de la Unió Europa amb més atur juvenil, el consistori torderenc ha decidit impulsar una iniciativa de recolzament al col·lectiu.

Si bé des del Casal de Joves es compta amb un punt d’informació i orientació acadèmica i laboral, l’Ajuntament  ho vol reimpulsar i recolzar. És per això la regidoria de joventut, conjuntament amb el Consell Comarcal del Maresme, estan preparant unes jornades d’orientació acadèmica pels alumnes de 4t d’ESO. En aquestes jornades, que es preparen per l’Abril del 2022, s’explicaran les ofertes estudiantils que hi ha a Tordera i a poble de rodalies. Ho detalla la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

orientacio academica 1

Unes jornades que es faran adaptades als horaris dels instituts per tal que tots els alumnes de 4t d’ESO obtinguin aquest recolzament. L’acció es durà a terme durant el mes d’abril i s’està treballant perquè es faci al Teatre Clavé.

Aquesta acció serà unes jornades concretes. Però durant tot l’any el Casal de Joves ofereix un assessorament gratuït en aquest tema per a tots els joves. També en àmbit d’ocupació, d’habitatge i formatiu.  Bàrbara Vergés explica alguna de les altres iniciatives que es duen a terme.

orientacio academica 2

Per a qualsevol dubte es pot consultar al Casal de Joves a través de les xarxes socials o al local en l’horari de dilluns a dimecres de 10:00h- 13:00 i de 16:00-19:00h. Dijous a Divendres obre de 16:00h a 19:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES