IniciAppS’aproven els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom...

S’aproven els comptes generals de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2020

El plenari municipal va aprovar la setmana passada els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, i de l’ens autònom Ràdio Tordera, corresponents a l’exercici 2020. L’any passat, aquesta emissora va tancar amb un romanent positiu de 95.000 euros.

Respecte al compte general de l’Ajuntament de Tordera, tanca el 2020 amb un romanent positiu de 2.500.000 euros,  amb una reducció del percentatge d’endeutament que passa d’un 46% a un 42%. Ho explicava la regidora d’Hisenda, Jennifer Jansa.

comptes jenifer

En les intervencions dels partits polítics, Ciutadans i ERC es van abstenir. Alguns grups van destacar la tasca positiva que realitza l’àrea d’Hisenda Escoltem Oriol Serra de la CUP, Xavier Pla de Més Tordera, Míriam Rocabruna de Ciutadans, Salvador Giralt d’en Comú Podem i Marta Paset d’ERC-Gent de Tordera.

comptes partits

Els comptes generals del pressupost de l’Ajuntament de Tordera, es van aprovar amb els vots a favor de Junts x Tordera, PSC, Més Tordera, En Comú Podem i CUP i les abstencions d’ERC-Gent de Tordera i Ciutadans.

ÚLTIMES NOTÍCIES