IniciAppTordera registra 5 casos de Covid-19 en la darrera setmana

Tordera registra 5 casos de Covid-19 en la darrera setmana

Estabilitzats els casos de Covid-19 a Tordera. Segons dades del Departament de Salut, en els últims 7 dies s’ha registrat 5 casos positius a Tordera i un total de 10 en els últims 14 dies. Actualment, el risc de rebrot es situa mitjà amb un valor de 76.55. Puja la taxa de reproducció de l’epidèmia a 1.46 (l’epidèmia creix si el valor és superior a 1). D’altra banda, avui continua la vacunació al mòdul annex al CAP de 18:00h a 19:00 hores. El director de l’ambulatori, Leonardo Heredia alerta que el ritme de vacunació està baixant.

Heredia 28 setembre

La Generalitat ja ha començat a desmantellar dos de cada tres punts de vacunació massiva contra la Covid-19. Així, dels 60 que hi ha arreu del país, la previsió del Departament de Salut és que en quedin 19.

Aquests es mantindran oberts, sobretot, a l’espera de veure si s’adopta la decisió d’administrar una tercera dosi a les persones de més de 60 anys.

Tot apunta que el procés es podria fer per franges d’edat, des dels 80 cap avall, igual que es va fer amb les primeres vacunes.

ÚLTIMES NOTÍCIES