IniciAppÚltim dia per adquirir entrades presencialment de la Festa Major de Tordera

Últim dia per adquirir entrades presencialment de la Festa Major de Tordera

Tordera es troba a les portes de la celebració de l’any. La Festa Major 2021 donarà el tret de sortida aquest mateix dijous amb activitats multidisciplinàries i per a tothom.

Degut a la pandèmia, s’ha requerit mesures de seguretat sanitària com per molts dels actes de la celebració. Per mantenir la distància i garantir un aforament controlat, la regidoria de festes i l’Ajuntament de Tordera posa a disposició entrades pels actes que es preveuen més multitudinaris. El regidor de festes i encarregat de la Festa Major, Pau Megias, explica què s’ha de fer per adquirir-les.

reserva entrades pau 1

Així doncs, aquest dimecres finalitza el període de temps per demanar entrada prèvia gratuïta de forma presencial. Es pot fer al matí a l’Oficina de Serveis Personals (galeries) de l’Ajuntament  de 9:00h a 14:00h del migdia. Durant la tarda es poden adquirir al Casal de Joves de tordera de 16:00h a 20:00h del vespre.

A més, des de dissabte 14 d’agost i fins 1h abans de cada espectacle es poden reservar les entrades telemàticament a la web www.entrapolis.com.

Actes com el de Quim Masferrer i els Diables de Tordera ja han esgotat totes les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES