IniciAppEn Marc Muñoz i en Dani Garcia agafen la direcció esportiva del...

En Marc Muñoz i en Dani Garcia agafen la direcció esportiva del CEEB Tordera

Tal com va fer públic el CEEB Tordera ja fa uns dies enrere, després de la desvinculació de Marc Alonso, el fins ara delegat torderenc Marc Muñoz i en Dani Garcia son els nous directors esportius de l’entitat. Uns càrrecs que es van fer públic a l’assemblea ordinària de socis del passat mes de juliol i que fins al moment ja han començat a treballar pel proper curs. El divendres passat dins la Banqueta d’Estiu el mateix Muñoz explicava que desenvoluparan entre els dos.

Muñoz coordinador ceeb 1

Els projectes dels primers equips masculí i femení ja es troben pràcticament tancats i el repte passa per reforçar i ampliar els equips de la base. Muñoz comentava que les categories de formació han quedat tocades per l’aturada esportiva però que dipositaran els esforços per tornar a aixecar-les.

Muñoz coordinador ceeb 2

Les inscripcions es troben obertes durant tot l’any per tal d’incorporar jugadors/es a l’entitat. Volen arrencar els entrenaments el proper 23 d’agost i comencen a programar els primers amistosos de la pretemporada cap a final d’aquest mes.  

ÚLTIMES NOTÍCIES