IniciAppLildami, Sau30, Roba Estesa i un tribut a ABBA, caps de cartell...

Lildami, Sau30, Roba Estesa i un tribut a ABBA, caps de cartell de la Festa Major de Tordera

La regidoria de festes de l’Ajuntament de Tordera ha desvetllat la programació de la Festa Major de Tordera 2021. Seguint la línia del festival organitzat l’any passat, els actes seran amb restriccions covid i amb mesures sanitàries. La Festa Major se celebrarà del 19 al 26 d’agost.

Una Festa Major que s’ha treballat fins l’últim dia, degut als canvis de restriccions de la pandèmia. Ho explica el regidor Pau Megias.

pau festa major 1

Els concerts programats per a la Festa Major de Tordera començaran amb les Havaneres al Parc Prudenci Bertrana a càrrec de les Anxovetes el 19 d’agost. El divendres 20 d’agost, concert infantil amb la Xics’n’Roll band. A les 19:00h de la tarda, obre el concert del raper català Lildami. A les 22:00h de la nit concert de Malavida, que és un grup tribut de pop rock.

Dissabte 21 d’agost a les 19:00h, el grup local de Johnny Folker. A les 22:00h de la nit, un dels concerts estrella pels joves: Roba Estesa.

L’endemà diumenge, arriba Quim Masferrer amb l’espectacle “Bona Gent”. L’actuació amb un grup tribut a ABBA per reviure les millors cançons del grup.

El 23 d’agost, revetlla de Sant Bartomeu, l’actuació de Sau commemorant els 30 anys del grup. Això serà just després  de la proclamació del pubillatge.

El 24 d’agost, dia del patró, comença el repertori d’orquestres. Aquella tarda La Principal de la Bisbal ofereix el concert de tarda al Parc Prudenci Bertrana així com el concert de nit. El 25 d’agost, concert de l’orquestra Costa Brava tan de tarda com de nit al mateix parc. El 26 d’agost, l’últim concert amb l’Orquestra Montecarlo.

Tal com afirma Megias, la Festa Major se celebrarà en diferents espais. El Parc Prudenci Bertrana tornarà a ser l’espai central de la celebració, tot i que torna a prendre protagonisme la Plaça de l’Església. Aquest, entre d’altres llocs més puntuals, comptaran amb el control d’aforament. La previsió, com l’any passat, és que hi hagi plaça per a tothom.

pau festa major 2

La gran majoria d’actes serà asseguts en cadires, amb ús obligatori de mascareta i distància de seguretat. Poden veure l’entrevista sencera del regidor de festes de l’Ajuntament, Pau Megias, al Youtube de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES