IniciAppMés d’una vuitantena de persones viuen en directe la VI Gala de...

Més d’una vuitantena de persones viuen en directe la VI Gala de l’Esport Torderenc

La sala gran del Teatre Clavé va acollir ahir vespre de la festa de l’esport del municipi i el tancament de la temporada esportiva radiofònica. En total es van reconèixer diferents personalitats torderenques que les mateixes entitats van voler homenatjar públicament la tasca que desenvolupen com és el cas d’en Lluís Torrellas, president del rugbi la Tordera, en Josep Vilà del CPTordera, l’Edu Cruz del Futsal Tordera, l’Ariadna Ginesta de la secció de patinatge del CPTordera o en Jordi Dotras de l’Athletic Club Tordera Parc. També es va reconèixer el paper d’esportistes com la Claudia del Rio del Patinatge Artístic Tordera, l’Elena Monroy i la Maria Torres del Club Twirling Vila de Tordera o la Paula Goméz del TKD+Tordera Taekwondo. Des del CEEB Tordera també es va voler agrair públicament la implicació de la massa social en el dia a dia de l’entitat. En Joan Martín, presentador i cap d’esports de Ràdio Tordera valorava com havia funcionat tot plegat.

balanç gala

El jurat independent va ser l’habitual format per en Xavi Manresa (director de l’Escola Brianxa, professor d’Educació Física), David Fernández (professor d’Educació Física de Vedruna Tordera) i la Carme López (tècnica de l’Ajuntament de Tordera).

Per aquest 2021 van tenir menys feina ja que només van haver d’escollir el premi honorífic de la ràdio i el de l’Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport.

Els esports de la ràdio marxen de vacances fins el proper 19 de juliol amb l’arrencada altre vegada del programa diari de “La Banqueta d’estiu” i el seguiment de l’actualitat esportiva del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES