IniciAppL’Ajuntament treballa per desencallar zones industrials i captar noves empreses

L’Ajuntament treballa per desencallar zones industrials i captar noves empreses

L’Ajuntament de Tordera aposta per desencallar projectes i tràmits urbanístic a les zones industrials de Can Buscà Nord, La Mina d’Or o la zona Can Pallàs.

Al sector Can Buscà Sud l’empresa Decotec ha ampliat instal·lacions. Divendres l’ajuntament realitzarà un ple extraordinari per desencallar tràmits urbanístic a la Zona de la Mina d’Or. Això suposarà poder ampliar instal·lacions de l’empresa Suntory o permetre nova activitat industrial on hi havia l’empresa Torho.

I és que la captació de noves empreses és l’objectiu de l’Ajuntament de Tordera. Un fet que “repercutirà al pressupost municipal i a tot el poble”, tal i com afirma l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde empreses 1

Can Buscà i La Mina d’Or són dos dels polígons on recentment s’ha fet un impuls del sector empresarial. L’exemple més recent és la compra dels terrenys de l’antiga TORHO per part d’una empresa de fabricació de mobles. L’alcalde explica quan començarà l’activitat.

alcalde empreses 2

En els terrenys on s’ubicava el TORHO, s’hi instal·larà l’empresa Kave Home especialitzada en disseny i fabricació de mobles. La previsió és que les obres comencin el Juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES