IniciAppAquesta setmana s’administraran 1.050 vacunes a Tordera

Aquesta setmana s’administraran 1.050 vacunes a Tordera

L’esplai de la gent gran acollirà aquesta setmana diverses jornades de vacunació massiva. Segons explica el director del CAP Tordera, Leonardo Heredia avui dimecres s’administraran unes 700 primeres i segones dosis de la vacuna Pfizer. Un part important d’aquestes dosis seran per persones de 40 a 44 anys que des de la setmana passada ja poden demanar hora.

Per divendres està previst administrar 350 dosis de la vacuna Janssen. En aquesta vacuna es posa una sola dosi i es dirigeix a persones majors de 18 anys amb dificultats per aplicar una segona dosi. Per exemple, es destina a conductors de camions, comercials i col·lectius especials (discapacitat o patologies psiquiàtriques). El director del CAP, Leonardo Heredia explica que el ritme de vacunació s’ha incrementat les últimes setmanes.

Heredia vacunacio 16 juny

Amb la darrera actualització del departament de salut, 3.281 persones de Tordera ja estan immunitzades de la COVID-19 després d’haver rebut les dues dosis de la vacuna. D’altra banda, un total de 5.830 estan a l’espera de la segona dosi després d’haver-ne rebut la primera. Segons dades del departament de salut 281 persones han rebutjat posar-se la vacuna.

ÚLTIMES NOTÍCIES