IniciApp9 bitllaires de la Penya del Bistec aconsegueixen fer podi en els...

9 bitllaires de la Penya del Bistec aconsegueixen fer podi en els campionats de Catalunya individuals de bitlles catalanes

Aquest passat cap de setmana les localitats d’Horta i Castellar del Vallès van ser l’escenari dels campionats de Catalunya individuals de Bitlles Catalanes. El dissabte va ser el torn per la categoria aleví masculí; l’Arnau Barrera va finalitzar en 1a posició, Guiu Pla 2n i en Jordi Monfulleda 3r. A la categoria infantil l’Abel Caballé ser campió i en Genís Sáez 3r. Cal destacar que tots els jugadors base que es van classificar per la final van fer podi. En Quim Caballé president de l’entitat torderenca comentava que els nois/es més joves han gestionat molt bé la partida i la fase final.

Caballe circuit individual 1

El diumenge va ser el torn pel sènior i el sub-25. L’Ana Medina va acabar en el 3r lloc del sènior femení. La Júlia Bigas i en Biel Poch van quedar subcampions del sub-25 femení i masculí respectivament. En Quim Caballé va ser reconegut com a millor segon de la fase regular dels circuits individuals. Ell mateix comentava la dificultat del torneig de diumenge.

Caballe circuit individual 2

La propera cita pels bitllaires ja està planificada per a finals de juny amb la celebració de la copa Generalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES