IniciAppL'oci nocturn podrà reobrir a partir del dilluns 21 de juny

L’oci nocturn podrà reobrir a partir del dilluns 21 de juny

Ja hi ha data per a la reobertura de l’oci nocturn i les discoteques de Catalunya. Serà el dilluns 21 de juny, just abans de la revetlla de Sant Joan, si ho aprova el Procicat.

El Departament de Salut ha arribat a un acord amb el sector que fa més temps que està tancat a causa de les restriccions de la pandèmia, un any, perquè puguin reprendre l’activitat.. Els locals podran obrir amb el 50% d’aforament, sense distància de seguretat a la pista de ball i amb mascareta. Ho valorava el secretari general de la patronal d’oci nocturn Fecasarm, Joaquim Boadas.

obertura oci

Pel que fa a l’horari, el Departament de Salut confirma que les discoteques podran obrir fins a les 3:30 de la matinada. Els bars musicals podran fer el mateix horari els divendres, dissabte i vigílies de festiu i fins les tres entre setmanes.

Els locals amb un aforament inferior a 500 persones tindran mitja hora per desallotjar les sales. Els de més de 500 persones tindran un quart d’hora més.

Els locals hauran de tenir un registre de les persones que entren i s’haurà de guardar durant un mes.

Si bé es permetrà la meitat de l’aforament als interiors, a l’exterior serà del 100%. Salut ha recordat que aquestes mesures es poden revisar segons la situació epidemiològica.

ÚLTIMES NOTÍCIES