IniciAppSalvador Giralt nomenat Conseller Comarcal del Maresme

Salvador Giralt nomenat Conseller Comarcal del Maresme

El regidor d’En Comú Podem Tordera Salvador Giralt serà nomenat avui conseller comarcal del Maresme, en substitució del regidor Juan Antonio Casado pel grup Comarcal d’En Comú Guanyem.

En Salvador Giralt serà així el primer regidor de Podem nomenat conseller comarcal al Maresme i arriba en un moment clau pel futur de la Comarca.

Salva conseller 1

Entre els temes que Giralt vol abordar hi ha la imminent supressió dels peatges de la c-32, la transformació de l’N-II al seu pas pel Maresme, la demanda per declarar la comarca “àrea amb mercat d’habitatge tens” o la creació de la Taula d’Emergència Climàtica entre d’altres qüestions molt importants per la Comarca.

Salva conseller 2

Salvador Giralt és actualment regidor a l’Ajuntament de Tordera. A l’agost del 2014 va participar a la fundació del cercle de Podem Tordera i al gener del 2015 va ser escollit com a Secretari General de Podem Tordera. A les eleccions municipals del mateix any va ser cap de llista de la formació Som Tordera (ICV-PODEM) on van aconseguir entrar al govern municipal amb dos regidors.

ÚLTIMES NOTÍCIES