IniciAppTordera participa a l'estudi de diagnosi d'envelliment actiu a la comarca

Tordera participa a l’estudi de diagnosi d’envelliment actiu a la comarca

La Regidoria de la Gent gran participa des d’aquesta setmana en la Diagnosi sobre l’envelliment actiu en la comarca que està impulsant el Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La regidora de Gent Gran, Toñi Garcia va participar dimecres a la primera trobada amb els responsables de l’estudi adreçat a municipis de menys de 20.000 habitants.

La diagnosi ha de servir per conèixer la situació actual de la gent gran a la comarca, especialment després de la pandèmia, i poder dedicar nous recursos per cobrir les necessitats que se’n derivin de l’estudi. A les sessions per redactar la diagnosi també hi participaran les associacions de gent gran del Maresme, entre les quals s’ha convidat a l’Esplai de la gent gran de Tordera. Precisament, aquest espai continua tancat a l’espera de temps millors tal com explica la regidora de gent gran, Toñi Garcia.

Toñi esplai gent gran

Segons l’IDESCAT, a Tordera hi ha censades 2578 persones d’entre 65 i 84 anys, 1344 de les quals són dones i 1234 homes, mentre que de majors de 85 anys hi ha 430 persones (277 dones i 153 homes).

ÚLTIMES NOTÍCIES