IniciAppDiverses activitats en motiu de la setmana de la Natura i la...

Diverses activitats en motiu de la setmana de la Natura i la Ciència

Les àrees de Medi Ambient i Promoció Econòmica comencen avui les activitats de la Setmana de la Natura i de la Ciència que tindrà lloc del 31 de maig al 6 de juny en el marc de la Setmana Europea del Desenvolupament Sostenible. 

Avui a les 18:00h, tindrà lloc una xerrada sobre la lluita biològica de plagues als horts i jardins, a càrrec de Josep Giovanni, que donarà a conèixer quins són els insectes que eviten plagues i malures al nostre hort i jardí. En parla la regidora de Promoció Econòmica i Sostenibilitat, Nàdia Cantero.

Nàdia xerrada lluita biologica

Dijous, 3 de juny, a les 18:00h, en Sergi Fontseca ens acompanyarà de ruta pel patrimoni local, durant la qual donarà a conèixer la simbiosi entre les explotacions agroforestals i el gaudi de l’entorn. La durada de la passejada, de caràcter familiar serà d’una hora. El punt de trobada per a la caminada serà al local de l’Associació de Veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí. Escoltem Nàdia Cantero.

Nàdia Sergi Fontseca

Divendres, 4 de juny, tindrà lloc la Batnight, la nit dels ratpenats. De la mà de l’Alba Coronado, del Museu de les ciències naturals de Granollers, coneixerem la funcionalitat dels ratpenats a l’hora de lluitar contra espècies com el mosquit tigre, per exemple.

Nàdia Batnight

La Batnight consistirà en una xerrada informativa a la Bilbioteca, a les 20:00h, un sopar a l’exterior ofert per l’Associació de Comerciants de Tordera Centre i una passejada per l’entorn de Fibracolor per veure les caixes niu dels ratpenats.

El Dissabte, 5 de juny, tindrà lloc la Fira de la Natura i de la Ciència a la plaça de l’Església.

ÚLTIMES NOTÍCIES