IniciAppEl projecte taps solidaris omple el cor dels torderencs en menys de...

El projecte taps solidaris omple el cor dels torderencs en menys de 3 dies

L’Ajuntament va instal·lar la setmana passada a l’Avinguda Fibracolor un punt de recollida de taps solidaris, a proposta d’una iniciativa particular que avui ja és una realitat. Els taps de plàstic que es recullin es destinaran a la l’entitat Junts Contra l’AME. Aquesta entitat recicla els taps que recull a canvi d’una quantitat econòmica que es destina a l’hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal, una malaltia que afecta als nadons. Junts contra l’AME fa una crida als veïns perquè recullin taps de plàstic. Demana que els lliurin a l’associació amb l’objectiu de reunir diners que permetin seguir finançant la investigació sobre l’Atròfia Muscular Espinal. El portaveu de l’entitat, Pipo Molina, explica que és una manera fàcil d’ajudar a la investigació d’una malaltia que per ara no té cura. Són declaracions a Nova Ràdio Lloret.

AME

Amb només 3 dies, el punt de recollida de taps de plàstic s’ha omplert  ràpidament. Molina recorda que l’entitat compta amb diversos punts de recollida en municipis propers.

AME 2

Recordem que els diners que s’aconsegueixen amb la venda dels taps de plàstic es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la investigació de l’Atròfia Muscular Espinal (AME).

ÚLTIMES NOTÍCIES