IniciAppVedruna Tordera inaugura avui a la biblioteca l’exposició “l’Odissea, fem un viatge...

Vedruna Tordera inaugura avui a la biblioteca l’exposició “l’Odissea, fem un viatge pels ODS”

L’escola Vedruna Tordera i la xarxa de centres de Vedruna Catalunya han iniciat un procés per impulsar objectius d’aprenentatge vinculats als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) de la UNESCO.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible afecten molts àmbits, des de les polítiques locals, territorials i globals fins al teixit econòmic, organitzatiu, social i empresarial dels territoris. Però l’èxit passa també per acompanyar les noves generacions a desenvolupar uns hàbits que puguin tenir impactes a curt, mig i llarg termini.  Es tracta d’anar més enllà d’actuacions específiques en dies concrets. El que es busca és assolir aprenentatges, generar impactes i desenvolupar hàbits. 

Des de l’equip coordinador ODS Vedruna s’ha endegat aquest curs tot una colla de projectes relacionats amb els  “Objectius de Desenvolupament Sostenible” . Amb l’objectiu de compartir una memòria-resum del treball fet fins ara. Aquesta tarda s’inaugurarà a la biblioteca de Tordera una exposició titulada “L’odissea, fem un viatge pels ODS”. Escoltem el director general de Vedruna Tordera, Àngel Vallicrosa.

Vallicrosa ODS

L’exposició es podrà visitar fins el 26 de maig. La inauguració començarà a les 18:00h i la podreu seguir al 107.1Fm o el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES