IniciAppLes obres de Cal Ros també remodelaran la façana i els comerços...

Les obres de Cal Ros també remodelaran la façana i els comerços afectats

L’Ajuntament de Tordera té en marxa la renovació del Parc Infantil de Cal Ros. El Parc Infantil, que es va  clausurar l’estiu passat, ara està en procediment de reinstal·lació i adaptació de l’espai.

Durant el primer semestre de l’any 2020, el parc es va tancar al públic per investigar unes filtracions d’humitat en els comerços de les galeries de sota la plaça de Cal Ros. En unes primeres obres l’estiu passat, es va descobrir que l’origen de les filtracions era més greu i va ser llavors quan es va procedir a aixecar tota la instal·lació. Ho detalla l’arquitecta municipal, Sonia Adamuz.

cal ros sonia 1

Després d’impermeabilitzar la coberta, es posarà una capa de protecció de formigó alhora que es repararà els comerços malmesos i la façana. La humitat va malmetre part de l’espai inferior. Un cop acabada aquesta fase, s’instal·larà el parc infantil però amb un sistema diferent. L’explica Sonia Adamuz.

cal ros sonia 2

En aquesta propera fase, el temps de reparació dependrà de la decisió del comerç ja que la reparació irromprà la seva activitat normal. Un cop s’hagi fet, es podrà determinar les dates per la reobertura del parc infantil.

ÚLTIMES NOTÍCIES