IniciAppEl Rebost de Tots de Tordera recorda que fins el 18 de...

El Rebost de Tots de Tordera recorda que fins el 18 de desembre es pot col·laborar amb la campanya el Gran Recapte

El Gran Recapte d’Aliments, celebrat en condicions extraordinàries degut a la pandèmia, rep una valoració positiva per part de l’organització torderenca.

A Tordera els supermercats Bon Preu, Consum i Mercadona van ser els principals centres de recollida. Aquest any, les donacions van deixar de ser totalment físiques, per passar a ser donacions monetàries. D’aquesta forma es va voler evitar la transmissió del coronavirus.

El Rebost De Tots de Tordera ha rebut un augment de les donacions al centre, a nivell econòmic però també  en d’aliments, sobretot per l’impuls de la campanya.  El coordinador del Rebost de Tots de Tordera, Manel Salvador, respon a la pregunta de si han augmentat les donacions.

rebost de tots 1

Prop de 25 voluntaris van participar al Gran Recapte d’Aliments, menys que l’any anterior per evitar la presència de gent de risc. El coordinador del rebost avança quants diners s’han recollit en el còmput nacional de la campanya.

rebost de tots 2

Encara es pot participar fent donacions econòmiques a través de la web www.granrecapte.com. Fins el 18 de desembre es poden fer donacions al rebost de Tots de Tordera està obert de 8:00h del matí fins les 14:00h de la tarda de dilluns a divendres.

ÚLTIMES NOTÍCIES