IniciAppL'RG1, sense data de retorn

L’RG1, sense data de retorn

La recuperació, del trànsit ferroviari entre Blanes i Malgrat de Mar ,interromput des de fa deu mesos a causa de les destrosses del temporal Gloriano implicarà la recuperació de la línia RG1, que connecta l’Hospitalet i Portbou passant per Mataró i Tordera que fa més de vuit mesos que està suspesa a causa de les restriccions de la covid-19. I, de moment, no hi ha cap data per a la recuperació d’aquest servei. A preguntes d’usuaris a Twitter, Rodalies Catalunya ha tirat pilotes fora: «Bon dia, quan disposem d’aquesta informació la comunicarem pels canals habituals», va respondre ahir l’operadora en una piulada.

Aquest dimecres es van reprendre la circulació ferroviària entre Malgrat de Mar i Blanes , una línia interrompuda des del gener a causa del temporal Gloria. Les riuades es van emportar el pont que creuava la Tordera i fins aquest desembre els operaris han estat treballant per restituir-lo. Els primers trens, però, han passat amb retards superiors als quinze minuts. Tot i així, la majoria d’usuaris estaven satisfets per tornar a utilitzar la connexió ferroviària, ja que han assegurat que s’estalvien uns vint minuts de trajecte. Escoltem a dos usuaris de la línia.

usuaris tren

De moment, però, sobre l’RG1 silenci absolut de Rodalies sobre quin serà el futur de la línia, si es recuperarà o se suprimirà definitivament.

ÚLTIMES NOTÍCIES