IniciAppL'Associació de comerciants Tordera Centre no troba lògica la campanya d'Amazon a...

L’Associació de comerciants Tordera Centre no troba lògica la campanya d’Amazon a les escoles

Un centenar d’associacions i entitats comercials d’arreu de Catalunya, entre elles, l’associació de comerciants Tordera Centre mostren el seu malestar després de detectar que des de diverses escoles s’havia fet arribar a les famílies una campanya promocional d’Amazon. Sota el lema “Un clic para el cole”, l’acció proposa que les famílies puguin fer les seves compres habituals a la plataforma mentre ajuden a sumar un crèdit virtual per l’escola que triïn, que després el centre podrà utilitzar. La informació s’ha fet arribar a través dels canals de comunicació de les escoles. El president de l’associació de comerciants Tordera Centre, Josep Borrell recorda que per sort no totes les escoles s’han sumat a la campanya. Borrell considera que no és lògic que les escoles públiques facin propaganda d’una multinacional privada.

Borrell amazon 1

Des del sector, han decidit enviar una carta als departaments d’Educació i Empresa de la Generalitat de Catalunya per mostrar la seva inquietud a l’hora de que es promocioni una iniciativa que promou la compra a través d’una plataforma privada basada en un “model i valors radicalment oposats als que fomentem des del comerç de proximitat”. Escoltem Josep Borrell.

Borrell amazon 2

El sector comercial “es posa a disposició dels centres escolars per col·laborar en tot allò necessari per mostrar els valors del comerç de proximitat a les aules”.

ÚLTIMES NOTÍCIES